Portem el caliu a la teva llar
Portem el caliu a la teva llar

Vins

PUIG BATET

Xic

(Blanc 2015)

(12,5 graus)

VISTA: Vi de color groc pàl.lid amb reflexos verdosos.

NAS: Fruita de polpa blanca, poma, pera, pruna i prèssec d’aigua. Notes de flor blanca, flor d’ametller i subtil nota vegetal (herba fresca).

BOCA: Molt equilibrat, molta fruita i una greixositat mitja que li dóna complexitat i volum. Amb lleugera acidesa que li dóna frescor i vivesa. Té una lleugera salinitat que el fa més llarg en boca.

MARIDA: Amanides, pasta, tot tipus de peix i arrosos, alguns formatges i carns blanques.

VARIETATS: Macabeu 50% i Xarel·lo 50%.

Vibacu

(Negre 2014)

(13 graus)

VISTA: Vi de capa mitja i bonic color cirera i porpra, de gran netedat i brillant.

NAS: Molt carregat de fruita fresca de bosc com les mores i groselles, presència de pruna madura i subtil toc de sotabosc de muntanya (boix grèvol), amb unes marcades notes de flors vermelles i liles, fines aromes d’espècies i fons de regalèssia de pal fresc.

BOCA: Bona entrada, fruita fresca, sucosa i notes florals. Pas molt fresc i saboròs, llaminer i rodó pels seus tanins amables.

MARIDA: Carns vermelles, bolets, guisats, embotits, aperitius i formatges curats.

VARIETATS: Merlot 40%, Samsó 30% i Ull de Llebre 30%

Petit Roc

(Criança 2013)

(14 graus)

VISTA: Color intens grana/morat i reflexos violacis, de capa intensa.

NAS: Intens en fruita, equilibri entre vermella i negra, fruites del bosc (gerds, mores) i nota de maduixa àcida. El torrat de la fusta li dóna notes d’espècie com el clau i el pebre negre. Lleuger contrapunt balsàmic (eucaliptus) que li dóna frescor i profunditat.

BOCA: Vi intens i potent. Molta fruita, notes a cassís i a raïm. El taní encara és mostra un xic nerviòs/secant però això li donarà una vida llarga i bona capacitat d’evolució en botella.

MARIDA: Tot tipus de carn i caça, guisats, embotits i formatges curats.

VARIETATS: Merlot 100%, Criança.
12 mesos en Bóta de Roure Francès i 12 mesos en ampolla.

Fer el Trago

(Rosat 2015)

(12,5 graus)

VISTA: Color rosat cirera amb reflexos granatosos.

NAS: Fruita vermella com la cirera, gerds i magrana. Notes lleugerament tropicals com el maracujà i el litxi.

BOCA: Bona acidesa que li dóna molta frescor i intensitat, i també conserva un punt de carbònic natural. Greixositat mitja/alta que el fa llarg i amable. Lleugera salinitat i complex en boca.

MARIDA: Aperitius, amanides, pasta, tot tipus de peix, mariscs, arrosos i carns blanques.

VARIETATS: Merlot 60% i Sumoll 40%.

CELLER DE BATEA

 

Vall Major 

Els vins de Celler Batea responen a la cultura vitivinícola de la nostra terra desenvolupant el potencial de dues varietats que són part fonamental de la nostra història, la Garnatxa Negra i la Garnatxa Blanca . En la gran majoria dels nostres vins, des vins blancs secs passant per vins negres fins als vins dolços de postres, la Garnatxa Negra i la Garnatxa Blanca exerceixen un paper predominant causa de la seva bona polivalència i aptitud per a l'elaboració de diferents classes de vins transmetent la personalitat d'un entorn en el qual han estat cultivades al llarg de l'últim mil·lenni.

Llenyes Ribes

Oficina:

Lluis Companys 81

Magatzem:

Camí Ermita de Sant Pau

08810 - Sant Pere de Ribes

Tel. 679 734 889

info@llenyesribes.cat